Πιστοποιητικο Hλεκτρολογου (ΥΔΕ)

Άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου (ή αλλιώς Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη) αφορά τον έλεγχο των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των ακίνητων από αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη και κατατίθεται στο ΔΕΔΔΗΕ. Δεν αποτελεί ένα «τυπικό χαρτί» καθώς ο συγκεκριμένος έλεγχος διασφαλίζει τόσο την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης όσο και την ασφάλεια όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τον χώρο.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση του πιστοποιητικού με απόλυτη ευθύνη μέσα σε λίγες ώρες από την επίσκεψή μας στο ακίνητό σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι:

  • Ένα αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ.

Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρεθούν σφάλματα ή κακοτεχνίες θα πρέπει αφού επιδιορθωθούν, να γίνει νέος έλεγχος για να προχωρήσουμε στην έκδοση πιστοποιητικού μιας και επιβάλλεται να τηρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.

Ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου την επιτόπου αποκατάσταση σφαλμάτων με αποτέλεσμα αφενός να ασφαλίσετε το ακίνητό σας και αφετέρου να παραλάβετε άμεσα το πιστοποιητικό σας.

Επωφελείστε έκπτωσης 10% στο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου εάν μας αναθέσετε την αποκατάσταση των σφαλμάτων λειτουργίας της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.

Για την περαιτέρω εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών μας μπορούμε με μια μικρή επιβάρυνση να αναλάβουμε και την κατάθεση του πιστοποιητικού στο ΔΕΔΔΗΕ.

Καλέστε μας τώρα στο 210 9513513 για να κλείσετε το ραντεβού σας αλλά και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας κατατοπίσει.