Χτίζοντας το μέλλον με θεμέλιο λίθο το παρελθόν

2002
history1

Ίδρυση εταιρείας

Η δραστηριότητα του τεχνικού γραφείου μας ξεκίνησε το 2002, με κύρια ενασχόληση τις ανακαινίσεις κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την τεχνική υποστήριξη σε ότι αφορά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών και επιχειρήσεων.

2003
protection_mc

Protection M.C.

Το 2003 προωθήσαμε στην αγορά το Protection M.C. που αφορά την προστασία ηλεκτρικών συσκευών από αυξομειώσεις τάσης, μία καινοτομία που μας καθιέρωσε στο χώρο της ενέργειας.

2006
100_0400

Επέκταση δραστηριοτήτων

Το 2006 το γραφείο μας επέκτεινε τη δραστηριότητά του στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών  συστημάτων (Φ/Β) τόσο αυτόνομων όσο και διασυνδεδεμένων με το δίκτυο της Δ.Ε.Η. Με την έναρξη του προγράμματος “Φωτοβολταϊκά στις στέγες” επικεντρωθήκαμε στην μελέτη και εγκατάσταση Φ/Β σταθμών υψηλών αποδόσεων σε οικίες και μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

2012
NRDC_infographic_v3

Αύξηση πελατολογίου

Πέρα από τον τομέα της Φ/Β ενέργειας είχαμε εξίσου δυναμική παρουσία και στον κλάδο της οικοδομής. Άδειες δόμησης, άδειες λειτουργίας, ρύθμιση αυθαιρέτων, μελέτες ενεργειακής απόδοσης, πυροπροστασίας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων είναι ενδεικτικά μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.

2020
stractplan-final-01

Planstract

Σήμερα το γραφείο μας, έχοντας σαν γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία.