Αδειες λειτουργιας επιχειρησεων

Το γραφείο μας καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα χρειάζεται Άδεια Λειτουργίας όπως είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα εκπαιδευτήρια, τα γυμναστήρια, τα ινστιτούτα αισθητικής, τα ιατρεία, εργαστήρια τροφίμων κ.ά.

Ποιο συγκεκριμένα, για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Προέλεγχο καταλληλότητας (Χρήση γης, λειτουργικότητα του χώρου ως προς την επιθυμητή χρήση, έλεγχος νομιμότητας κ.λπ.) μέχρι την εύρεση του κατάλληλου χώρου.
  • Εκπόνηση όλων των απαραιτήτων μελετών και κατάθεση πλήρους φακέλου στις αρμόδιες υπηρεσίες (δήμος, πυροσβεστική κ.λπ.).
  • Όλη τη διεκπεραίωση μέχρι να φτάσει η άδεια λειτουργίας στα χέρια σας.

Παράλληλα με την αδειοδότηση των χώρων αναλαμβάνουμε και την αλλαγή χρήσης τους στην πολεοδομία σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο, καθώς και την ανακαίνισή τους, προτείνοντας λύσεις οικονομικές και πάνω απ’ όλα λειτουργικές. Έτσι, γνωρίζετε εξαρχής το συνολικό κόστος της επένδυσης που θα χρειαστεί να γίνει και μπορείτε να καταλήξετε στο αν σας συμφέρει να προχωρήσετε ή όχι με τον χώρο που επιλέξατε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτού αποφασίσετε για το αν κάποιος χώρος είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει την επιχείρησή σας, θα πρέπει να συμβουλεύεστε ΠΑΝΤΑ ένα μηχανικό και ένα δικηγόρο. Έτσι θα αποφευχθεί η ενοικίαση ή αγορά ενός χώρου ακατάλληλου που δεν αδειοδοτείται λόγω διαφόρων τεχνικών και νομικών κωλυμάτων.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας κατατοπίσει.